ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ALEXANDRIDISΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 

Η οικογένεια Αλεξανδρίδη με χαρά σας υποδέχεται στο κοσμηματοπωλείο της ALEXANDRIDIS, επί της οδού Δημητριάδος στον Βόλο. Θα σας καλωσορίσουμε, με απόλυτη διακριτικότητα, ευγένεια και υψηλό επαγγελματισμό, σε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις συλλογές των Οίκων ROLEX, TUDOR, MARCO BICEGO, MONTBLANC, BAUME & MERCIER, BACCARAT, DUPONT, PANDORA, κ.ά. των οποίων είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.

 

 


 

Alexandridis_Jewelry_Shop_Photo_3-1-optimized.jpg

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

 

Ιδρυτής ο Κυριαζής Αλεξανδρίδης, Βολιώτης της διασποράς, οικονομολόγος, λάτρης και μελετητής της Τέχνης του κοσμήματος και μικρογλυπτικής της Ιταλικής Αναγέννησης. Επιστρέφοντας το 1979 στην πόλη του, προτείνει την προσωπική και καινοτόμο άποψη του στα είδη πολυτελείας. Άγνωστος στο κοινό, βασίζεται στην εντιμότητα, την ποιότητα και την αισθητική. Αγωνίζεται με πάθος και εν τέλει μετά από 40 χρόνια, επιβάλλεται σαν το καλύτερο κοσμηματοπωλείο της κεντρικής Ελλάδος. Από το 2000 αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της ROLEX.


 

Alexandridis_Jewelry_Shop_Photo_2-1-optimized.jpgΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

 

Οικογενειακή επιχείρηση, με τη δεύτερη γενιά δυναμικά ενεργή και υπεύθυνη στους τομείς σχεδιασμού και μάρκετινγκ. Έχει τρία σημεία λιανικής στην πόλη, με τμήμα παραγωγής και ανακαίνισης κοσμημάτων, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και απόλυτη προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών.