ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Η οικογένεια Αλεξανδρίδη με χαρά σας υποδέχεται στο κοσμηματοπωλείο της ALEXANDRIDIS – Gallery Kappa, επί της οδού Δημητριάδος στο Βόλο. Θα σας καλωσορίσουμε, με απόλυτη διακριτικότητα, ευγένεια και υψηλό επαγγελματισμό, σε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις συλλογές των Οίκων ROLEX, TUDOR, MARCO BICEGO, MONTBLANC, BAUME et MERCIER, BACCARAT, DUPONT, PANDORA, κ.ά. των οποίων είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.

Ιδρυτής ο Κυριαζής Αλεξανδρίδης, Βολιώτης της διασποράς, οικονομολόγος, λάτρης και μελετητής της Τέχνης του κοσμήματος και μικρογλυπτικής της Ιταλικής Αναγέννησης. Επιστρέφοντας το 1979 στην πόλη του, προτείνει την προσωπική και καινοτόμο άποψη του στα είδη πολυτελείας. Άγνωστος στο κοινό, βασίζεται στην εντιμότητα, την ποιότητα και την αισθητική. Αγωνίζεται με πάθος και εν τέλει μετά από 40 χρόνια, επιβάλλεται σαν το καλύτερο κοσμηματοπωλείο της κεντρικής Ελλάδος. Από το 2000 αποτελεί επίσημος αντιπρόσωπος της ROLEX.

Οικογενειακή επιχείρηση, με τη δεύτερη γενιά δυναμικά ενεργή και υπεύθυνη στους τομείς σχεδιασμού και μάρκετινγκ. Έχει τρία σημεία λιανικής στην πόλη, με τμήμα παραγωγής και ανακαίνισης κοσμημάτων, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και απόλυτη προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών.